Sound Of Silence
Cabaran ~ Menaip tanpa menekan "Backspace"

Friday, October 11, 2013 @ 10/11/2013 06:08:00 AM | 0 Comment [s]


oakya, ari ni areen meneri eh menyahut cabaran daripada seorang bestie yang mencabar areen untuk menaipentry di blog tanpa menekan backspace..so, apa saje yang areen taip, typo ot whatever, sila abaikan.. sebab areen tak akan menekan button backspace tu.. maaf lah kalau korang sumea tak paham...and ni la motif untuk entry ni.. sebanarnya agak sukar bila kita mekaip tanpa menekan backspave dan saya telah berjaya bukyi kan nya.. mula-mula rasa macam kelakar taip bila dah start menaip, memang kita rasa benda ni susah sangat..so kita kena hargai lah button backspace dalam key board kita nie.. and kepasa sesiapa yang terasa or sakit ati dengan areen, areen mintak maaf.. mungkin kita tak sedar salah kita and kita pon tak payah la nak menyalahkan orang lain.. kalau ada yag nak share something, cakap je and tak payah nak cakap separuh-separuh.. oaky.. sampai sinimje cabatran ni, korang tunbfgu apa lagim jom la tyr..haa...

sehingga jari bertemu papan kekunci,
Photobucket


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum.. It's me.. Areen Adira..yeah! I am a girl, but it does not means I am a weak person..Don't jugdge a book by its cover.. Thanks Visit


Navigations!

Diary About


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Babylolica

Best View at GOOGLE CHROME!