Sound Of Silence
Suka-Duka Memori Bersama

Friday, September 6, 2013 @ 9/06/2013 12:31:00 AM | 0 Comment [s]




nothing to say.. just nak share beberapa gambar je hari ni...

antara gambar-gambar yang Areen suka dan bila ingat balik, kelakar pon ada.. really miss all the moment..


masa ni Program HP Software Testing.. hari terakhir kelas.. dan kami sangat happy bersama.. 


time majlis penutup program HP Software Testing.. masing-masing gembira sebab da habis training and dapat sijil..itu yang penting...


hah.. time nie pulak baru lagi..on the way nak ke kenduri kahwin di Shah Alam.. kami 2 beradik ni memang gila camera.. pantang ada camera, mesti nak posing..meet my younger sister, Era Zulaika..


yeah! ini pula percubaan memakai tudung bawal.. lama kot tak pakai tudung bawal.. asyik pakai tudung syiria and shawl je memanjang, tudung bawal kian dilupakan.. amacam? pass tak pakai tudung bawal? trend tudung bawal kini kembali!


colour of friendship! ni la ragam budak-budak CS226 (ISE).. my classmates!


sedap betul medal tu! family komander..berkongsi kegembiraan bila mendapat kemenangan dan berkongsi kedukaan bila menempuh kegagalan.. dengan komander, Areen belajar erti berdikari, semangat berpasukan dan setia kawan.. time ni di UiTM Dungun, kami mendapat johan dalam pertandingan kawad kaki..


hah! ni zaman kecik-kecik..masa sekolah menengah.. masuk kawad jugak tapi kawad KRS.. kitorang mendapat johan di peringkat Alor Gajah.. kalau nak taw, Areen dari dulu suka masuk kawad, sebab dalam kawad, kita belajar berdisiplin and sentiasa kemas dan nampak segak..betul tak?


riang ria aidilfitri.. hah! masa raya tahun 2012.. candid yang menjadi.. yang selama ni tak pernah gelak besar pon, mampu gelak dalam gambar ni.. love them!



tadaa! my diploma team.. banyak kenangan dengan mereka.. dengan mereka jugak lah banyak benda yang Areen boleh belajar.. kalau dulu perspektif Areen terhadap orang Kelantan lain, tapi bila dah berkawan dan bercampur dengan mereka, ternyata mereka lain dan tak seperti apa yang Areen fikir kan dulu.. saya sayang mereka.. 


yeah! meet my PKA Crew.. reunion budak sekolah teknik madzin.. kawan-kawan kelas Pengajian Kejuruteraan Awam.. dan sekarang, ramai yang dah ada kerjaya masing-masing.. sangat gembira bila dengan mereka..kami kawan sampai bila-bila..


ni zaman dah besar sikit.. masa jamuan Hi-Tea ISEC Club.. budak-budak Information System Engineering.. ramai yang anggap kami ni skema dan tak sporting, ternyata anda salah! bila kami santai, kami lagi gila-gila...



masa zaman kecik-kecik dulu.. diploma semester 1.. kami ber"camping" di rumah arwah Aswani(baju merah kanan sekali).. okay! I really miss them!



nie  pulak team sekolah tampin.. hah.. masa nie kami konvoi jalan raya.. Alhamdulilah, walaupun jarang bersua tetapi jalinan ukhwah antara kami masih lagi utuh.. sayang mereka!


graduasi Sekolah Menengah Teknik Datuk Seri Mohd Zain, Alor Gajah.. banyak kenangan suka dan duka kat sini...banyak mengajar erti kehidupan.. terima kasih kepada guru-guru yang banyak membantu kami.. Alhamdulilah.. 


meet my bestie, Aqilah.. luv u! banyak memahami dan bersabar dengan kerenah Areen... thanx my friends...




I'm happy to do want I really love to do..



konvokesyen diploma.. terima kasih mama & ayah yang selama ni banyak membantu anak mu mengharungi kehidupan yang penuh onak dan duri.. ececeh! love you guys!



sehingga jari bertemu papan kekunci,
Photobucket


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum.. It's me.. Areen Adira..yeah! I am a girl, but it does not means I am a weak person..Don't jugdge a book by its cover.. Thanks Visit


Navigations!

Diary About


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Babylolica

Best View at GOOGLE CHROME!