Sound Of Silence
koleksi header blog..

Thursday, September 5, 2013 @ 9/05/2013 08:12:00 AM | 2 Comment [s]



hah.. entry kali ni Areen nak rewind balik.. header-header blog yang Areen pernah edit dulu.. ye la kan.. kita nie manusia, memang tak pernah puas dengan apa yang kita ada.. ada je rasa tak puas hati kan.. 
ala... korang pon mesti ada jugak kan perasaan camtu.. ngaku cepat! haahaa

kita dah edit elok-elok, tapi bila tengok orang lain punya header lagi cantik, kita rasa kerdil pulak.. apa lagi, kita pon nak edit balik.. begitu lah yang berlaku seterusnya.. dah la.. jom kita intai-intai sikit, header-header yang  pernah menjadi hiasan di Sound Of Silence nie..

my first header...



my second header..



my third header..



my fourth header..




my fifth header..




my current header...




hah! amacam? mana yang menjadi pilihan kalbu? hee.. it's me! love typing and editing..



sehingga jari bertemu papan kekunci,
Photobucket


Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum.. It's me.. Areen Adira..yeah! I am a girl, but it does not means I am a weak person..Don't jugdge a book by its cover.. Thanks Visit


Navigations!

Diary About


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Babylolica

Best View at GOOGLE CHROME!