Sound Of Silence
3 in 1 Story!

Friday, May 25, 2012 @ 5/25/2012 11:09:00 PM | 5 Comment [s]





Rasa da lame kan tak update blog nie.. adalah dalam 2- 3 bulan..erm..maybe lebih lagi kot.. macam banyak lak story nak share.. 1 entry 3 story nak share!

  • First Story : As a degree student!
    • hah.. sape sangka.. pejam celik pejam celik da jadi student degree pulak kan.. sangat cepat masa berlalu.. daripada student CS110 (Dip in Computer Science) kat machang, now i'm CS226 [Bachelor(Hons) in Information System Engineering] student in Shah Alam! course yang agak mencabar.. punya lah nak lari daripada subjek membaca..tapi 1 sem menghadap subjek membaca.. fully THEORY for 1 sem.. sangat lah mengantuk.. & sem seterusnya penuh dengan projek! yeah.. eh..ada gambar terbaru.. agak berisi sekarang..hee..senang hati kot!


  • Second Story : Istiadat Konvokesyen ke-76 Sidang ke-8
    • yeah! finally da jadi diploma holder secara rasmi! boleh da nak aplly keje..hee.. sangat meriah.. tapi yang sedikit terkilan, ramai yang tak dapat datang..mane tak nye.. time keje hari rabu pulak tue.. isshh..xpe la.. sangat2 teruja bila naik pentas tapi 10 saat je atas tue...:) berazam nak pakai selempang warna pink...hopefully konvo degree akan datang dapat merasa nak pakai...:) jom tengok gambar.. mama & ayah yang datang.. thanx ayah mama! 



  • Third/Last Story : Became a Kayakers for SUKOL
    • apa itu Kayakers? group yang bermain kayak laa.. hee.. sape sangka.. dulu masa diploma, busy dengan komander, dengan kawad, dengan camping... sekarang hujung minggu habis dengan latihan kayak pulak.. sangat awesome! best bila berada tengah2 tasik tue.. okey, nak dijadikan cerita, masa SUKOL(Sukan Antara Kolej UiTM Shah Alam), areen masok la acara kayak & tanpa disangka2, dapat tempat ke-2.. okay la tue kan.. at least, ada la jugak tempat.. malang sekali, masa berkayak tak de la pulak camera yang nak merakam..akibat daripada masalah teknikal..hee..


nota kaki: done of my story..nak pikir entry baru pulak..hee

sehingga jari bertemu papan kekunci,

Photobucket

Labels:



Older Post | Newer Post
The Disclaimer

Assalamualaikum.. It's me.. Areen Adira..yeah! I am a girl, but it does not means I am a weak person..Don't jugdge a book by its cover.. Thanks Visit


Navigations!

Diary About


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Babylolica

Best View at GOOGLE CHROME!