Sound Of Silence
Addicted!

Tuesday, September 23, 2014 @ 9/23/2014 08:07:00 AM | 0 Comment [s]



Sejak bermenjak-menjak ni kan, makin addicted dengan lagu dak Akim ni. Ape lagi kalau bukan lagu yang tengah top lagi hot --> Mewangi

Lirik Mewangi - Akim Ahmad & Magistrate 


Selamanya
Hati ini akan selalu memujamu
Mencintaimu
Seumur hidupku hanyalah padamu

Waktu
Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengannya

Indah
Ku menutup mata
Satukanlah hati

Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Selamanya
Hati ini akan selalu memujamu
Mencintaimu
Seumur hidupku hanyalah padamu

Waktu
Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengannya

Indah
Ku menutup mata
Satukanlah hati

Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya


amacam? layan kan? ke dah hanyut? ehee.. the reason why I got addicted with this song.

Sehingga jari bertemu papan kekunci, 

Photobucket

First post..

Monday, September 22, 2014 @ 9/22/2014 05:38:00 PM | 0 Comment [s]



Hi, 
My first post.. After a long long time.. 
Stay tuned.. A lot of story to shares.. 


Sehingga jari bertemu papan kekunci,
Photobucket

KE JELEBAK KE JELEBU ...

Thursday, February 20, 2014 @ 2/20/2014 06:31:00 AM | 0 Comment [s]


hai semua! wah.. rasa memang dah lama sangat tak update kat blog nie.. berhabuk debu-debu berterbangan semua ada.. hope you guys sihat disamping orang-orang yang tersayang..

Actually, memang banyak sangat benda story nie.. Antaranya pasal Malam Pra-Graduan, saat-saat menyiapkan FYP, pasal internship dan macam-macam lagi.. tapi, masa mencemburui kita.. hahaa..
tunggu next post la yer.. Insyaallah.. memang nak share dengan semua...

Salam sayang..adios!

*p/s : tajuk dengan post takde kena mengena langsung

sehingga jari bertemu papan kekunci,
Photobucket

Cabaran ~ Menaip tanpa menekan "Backspace"

Friday, October 11, 2013 @ 10/11/2013 06:08:00 AM | 0 Comment [s]


oakya, ari ni areen meneri eh menyahut cabaran daripada seorang bestie yang mencabar areen untuk menaipentry di blog tanpa menekan backspace..so, apa saje yang areen taip, typo ot whatever, sila abaikan.. sebab areen tak akan menekan button backspace tu.. maaf lah kalau korang sumea tak paham...and ni la motif untuk entry ni.. sebanarnya agak sukar bila kita mekaip tanpa menekan backspave dan saya telah berjaya bukyi kan nya.. mula-mula rasa macam kelakar taip bila dah start menaip, memang kita rasa benda ni susah sangat..so kita kena hargai lah button backspace dalam key board kita nie.. and kepasa sesiapa yang terasa or sakit ati dengan areen, areen mintak maaf.. mungkin kita tak sedar salah kita and kita pon tak payah la nak menyalahkan orang lain.. kalau ada yag nak share something, cakap je and tak payah nak cakap separuh-separuh.. oaky.. sampai sinimje cabatran ni, korang tunbfgu apa lagim jom la tyr..haa...

sehingga jari bertemu papan kekunci,
Photobucket


Older Post
The Disclaimer

Assalamualaikum.. It's me.. Areen Adira..yeah! I am a girl, but it does not means I am a weak person..Don't jugdge a book by its cover.. Thanks Visit


Navigations!

Diary About


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Babylolica

Best View at GOOGLE CHROME!